Tandarts BaarloTandarts Baarlo

Als u op zoek bent naar een tandarts in de buurt van Baarlo dan hebben wij goed nieuws voor u. U kunt bij Mondzorg Drenthe-Meppel direct terecht!

 

Het spreekt voorzichzelf dat wij als team u volledige tandheelkundige zorg kunnen aanbieden, van algemene tandheelkunde tot mondhygiëne en tandprothetiek, allemaal onder één dak. U kunt bij ons terecht voor implantaten, kronen, bruggen etc. 

 

Omdat wij zelf onze administratie beheren zonder dat er een facturatie-bureau tussen zit heeft u als klant een groot voordeel dit houdt namelijk in dat u meer mogelijkheden heeft.
Immers: u staat bij ons centraal. Wij werken in onze praktijk met moderne materialen en technieken, hierdoor kunnen wij u snel en zo goed als pijnloos helpen.


Openingstijden Tandarts Baarlo - Mondzorg Drenthe Meppel
De praktijk is op werkdagen geopend van 8.00 uur tot 17.00 uur.
Als de praktijk gesloten is hoort u via het antwoordapparaat wat te doen bij een spoedgeval. Houd pen en papier bij de hand. U kunt geen boodschap inspreken.

Wij nemen Patiënten aan!
Tandarts Baarlo neemt patiënten aan. 

Belangrijk om te weten: In onze praktijk heeft u altijd een eigen tandarts. Belt u met een pijnklacht dan kan het uiteraard voorkomen dat uw eigen tandarts geen plaats heeft of afwezig is. U kunt dan indien u dit wenst geholpen worden door één van onze andere tandartsen. Dit wordt uiteraard van te voren met u besproken.

We proberen zoveel mogelijk verschillende behandelingen te combineren in één afspraak, overlegt u dit met onze receptionistes.
Op zoek naar een tandarts? Bel vandaag nog met één van onze receptionistes.

Wilt u zich inschrijven?


of    


Wilt u meer informatie?

Partners

KNMT
KRT
KRTP
ONT
NVM

Adres

Mondzorg Drenthe - Meppel
Stationsweg 2
7941 HD Meppel

0522 - 252 852
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Tandarts Plaatsen

Openingstijden

Ma:
Di:
Wo:
Do:
Vr:
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00

Telefonisch bereikbaar:
Ma t/m Vr van 8:00 - 17:00

/* */