Tandarts BerghuizenTandarts Berghuizen

Bent u op zoek naar een tandarts vlakbij Berghuizen? Dan hebben wij goed nieuws voor u. Mondzorg Drenthe-Meppel neemt nieuwe Patiënten aan. 

Bij ons, mondzorg Drenthe - Berghuizen - Meppel, heeft u een aantal belangrijke voordelen, zo bieden wij als team volledige tandheelkundige zorg aan. Van algemene tandheelkunde tot mondhygiëne en tandprothetiek. Door ons deskundige team kunnen wij u specialisaties endodontologie, esthetische tandheelkunde en orthodontie aanbieden. Dit alles onder één dak

Wij beheren zelf onze Administratie zonder dat er een facturatie-bureau aan te pas komt voor u als klant is dit een groot voordeel; het biedt u namelijk meer mogelijkheden.
Wij werken in onze praktijk met moderne materialen en technieken, hierdoor kunnen wij u snel en zo goed als pijnloos helpen.


Openingstijden Tandarts Berghuizen - Mondzorg Drenthe Meppel
De praktijk is op werkdagen geopend van 8.00 uur tot 17.00 uur.
Als de praktijk gesloten is hoort u via het antwoordapparaat wat te doen bij een spoedgeval. Houd pen en papier bij de hand. U kunt geen boodschap inspreken.

Wij nemen Patiënten aan!
Tandarts Berghuizen neemt patiënten aan. 

In onze praktijk heeft elke patiënt zijn eigen tandarts. Belt u met een pijnklacht dan kan het voorkomen dat uw eigen tandarts geen plaats heeft of afwezig is. U kunt dan geholpen worden door één van onze andere tandartsen. Dit wordt van te voren met u besproken.

We proberen zoveel mogelijk verschillende behandelingen te combineren in één afspraak, overlegt u dit met onze receptionistes.
Op zoek naar een tandarts? Bel vandaag nog met één van onze receptionistes.

Wilt u zich inschrijven?


of    


Wilt u meer informatie?

Partners

KNMT
KRT
KRTP
ONT
NVM

Adres

Mondzorg Drenthe - Meppel
Stationsweg 2
7941 HD Meppel

0522 - 252 852
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Tandarts Plaatsen

Openingstijden

Ma:
Di:
Wo:
Do:
Vr:
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00

Telefonisch bereikbaar:
Ma t/m Vr van 8:00 - 17:00

/* */