Tandarts SteenwijkTandarts Zwartsluis

Op zoek naar een Tandarts op nog geen 15 minuten rijden van Zwartsluis? Mondzorg Drenthe Meppel neemt nieuwe patiënten aan. aanmelden  hiervoor kan op onze website.

De Voordelen voor u:

Moderne technieken; Mondzorg Drenthe Meppel / Tandarts Zwartsluis streeft ernaar om alle behandelingen zo pijnloos mogelijk uit te voeren. Om dit mogelijk te maken werken wij met moderne technieken en materialen. 

Administratie in eigen beheer; hierdoor hebben we meer mogelijkheden en kan in overleg het een en ander netjes geregeld worden

Team; uw eigen tandarts zodat het vertrouwd aanvoelt om langs te komen bij ons. Mocht u om een of andere reden toch een keertje dringend hulp nodig hebben en uw tandarts is op vakantie dan staat een volledig team klaar om u toch te helpen. Wij werken met specialisten zodat er voor elk probleem een gepaste oplossing is. 

Wachtlijst; geen wachtlijsten bij ons! 

En nog veel meer voordelen!

 

Openingstijden Tandarts Zwartsluis - Mondzorg Drenthe Meppel

De praktijk is op werkdagen geopend van 8.00 uur tot 17.00 uur.

Als de praktijk gesloten is hoort u via het antwoordapparaat wat te doen bij een spoedgeval. Houd pen en papier bij de hand. Een boodschap inspreken is helaas niet mogelijk.

Wij nemen Patiënten aan!

Tandarts Zwartsluis neemt patiënten aan. 

Belangrijk om te weten: In onze praktijk heeft u altijd een eigen tandarts. Van te voren nemen we met u door wat er gebeurt mocht uw eigen tandarts een keertje geen plek hebben of op verlof is en u toch dringende hulp nodig heeft. 


We proberen zoveel mogelijk verschillende behandelingen te combineren in één afspraak, overlegt u dit met onze receptionistes.
Op zoek naar een tandarts? Bel vandaag nog met één van onze receptionistes.


Partners

KNMT
KRT
KRTP
ONT
NVM

Adres

Mondzorg Drenthe - Meppel
Stationsweg 2
7941 HD Meppel

0522 - 252 852
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Tandarts Plaatsen

Openingstijden

Ma:
Di:
Wo:
Do:
Vr:
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00

Telefonisch bereikbaar:
Ma t/m Vr van 8:00 - 17:00

/* */