Tandarts Onna

Tandarts ZwolleTandarts Onna

Mondzorg Drenthe Meppel, Tandarts Onna Neemt nieuwe patienten aan en heeft geen wachtlijst. U kunt bij ons voor een breed scala aan services terecht. U vindt onze praktijk op nog geen 15 minuten afstand van Onna. 

Wij doen er alles aan om de behandeling zo comfortabel als mogelijk voor u te maken. Dit doen wij door gebruik te maken van de nieuwste technieken en de nieuwste materialen.

U kunt voor diverse behandelingen bij ons terecht, van een normale periodieke controle tot een wat meer specialistische behandeling zoals bijvoorbeeld het plaatsen van implantaten of paradontologie, mondhygiëne en diverse prothetische voorzieningen. Bij ons vindt u alle behandelingen onder één dak en dat is wel zo makkelijk voor u!

Ook goed om te weten is dat wij zelf de administratie beheren er komt dus geen facturatie-bureau aan te pas. Dit houd in dat u met korte lijnen te maken heeft en dat er soms net even iets meer mogelijk is en kan.

We weten het: "Niemand (of althans bijna niemand) gaat graag naar de tandarts". Maar door gebruik te maken van de modernste technieken en materialen het regelmatig bijscholen kunnen wij u snel en zo goed als pijnloos behandelen. Ook als u angstig bent van de tandarts staan wij voor u klaar. Samen met u bekijken wij welke manier van behandeling u als prettigste ervaart. De ene persoon wil het liever allemaal snel en vlug, terwijl een ander misschien exact wil weten wat er gebeurt. Geen probleem bij ons. 

 


Openingstijden Tandarts Onna - Mondzorg Drenthe Meppel
De praktijk is op werkdagen geopend van 8.00 uur tot 17.00 uur.
Als de praktijk gesloten is hoort u via het antwoordapparaat wat te doen bij een spoedgeval. Houd pen en papier bij de hand. U kunt geen boodschap inspreken.

 

Wij nemen Patiënten aan!
Tandarts Onna Mondzorg Drenthe Meppel neemt patiënten aan. 

Belangrijk om te weten: In onze praktijk heeft u altijd een eigen tandarts. Belt u met een pijnklacht dan kan het uiteraard voorkomen dat uw eigen tandarts geen plaats heeft of afwezig is. U kunt dan indien u dit wenst geholpen worden door één van onze andere tandartsen. Dit wordt uiteraard van te voren met u besproken.

We proberen zoveel mogelijk verschillende behandelingen te combineren in één afspraak, overlegt u dit met onze receptionistes.
Op zoek naar een tandarts? Bel vandaag nog met één van onze receptionistes.

Partners

KNMT
KRT
KRTP
ONT
NVM

Adres

Mondzorg Drenthe - Meppel
Stationsweg 2
7941 HD Meppel

0522 - 252 852
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Tandarts Plaatsen

Openingstijden

Ma:
Di:
Wo:
Do:
Vr:
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00

Telefonisch bereikbaar:
Ma t/m Vr van 8:00 - 17:00

/* */