Tandarts Kraggenburg

Tandarts KraggenburgTandarts Mondzorg Drenthe Meppel- Kraggenburg

Ook als u in Kraggenburg of omgeving woont bent u van harte welkom bij onze praktijk. Op dit moment nemen wij nieuwe patienten aan en hebben wij geen wachtlijst. U vindt onze praktijk in de omgeving van Kraggenburg. 

Wij van Mondzorg Drenthe Meppel - Kraggenburg staan voor u klaar. Bij ons kunt u terecht voor diverse behandelingen van periodieke controle tot specialistische behandelingen zoals implantologie, paradontologie, mondhygiëne en prothetische voorzieningen. Dit alles vindt u onder één dak. Dat is wel zo handig natuurlijk. 

Samen met u zorgen wij voor een stralende lach. 

U staat bij ons centraal, in onze praktijk werken wij met de modernste materialen en technieken, waardoor we u snel en zo goed als pijnloos kunnen behandelen. Ook wanneer u bang bent voor de tandarts staan wij voor u klaar, samen met u kijken wij wat het beste bij u past. 


Openingstijden Tandarts Kraggenburg - Mondzorg Drenthe Meppel
De praktijk is op werkdagen geopend van 8.00 uur tot 17.00 uur.
Als de praktijk gesloten is hoort u via het antwoordapparaat wat te doen bij een spoedgeval. Houd pen en papier bij de hand. U kunt geen boodschap inspreken.

Wij hebben geen wachlijst!
Tandarts Kraggenburg - Mondzorg Drenthe Meppel neemt patiënten aan. 

Belangrijk om te weten: In onze praktijk heeft u altijd een eigen tandarts. Belt u met een pijnklacht dan kan het uiteraard voorkomen dat uw eigen tandarts geen plaats heeft of afwezig is. U kunt dan indien u dit wenst geholpen worden door één van onze andere tandartsen. Dit wordt uiteraard van te voren met u besproken.

We proberen zoveel mogelijk verschillende behandelingen te combineren in één afspraak, overlegt u dit met onze receptionistes.
Op zoek naar een tandarts? Bel vandaag nog met de praktijk.

Partners

KNMT
KRT
KRTP
ONT
NVM

Adres

Mondzorg Drenthe - Meppel
Stationsweg 2
7941 HD Meppel

0522 - 252 852
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Tandarts Plaatsen

Openingstijden

Ma:
Di:
Wo:
Do:
Vr:
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00

Telefonisch bereikbaar:
Ma t/m Vr van 8:00 - 17:00

/* */